The Definitive Guide to بسته بندی وسایل منزل برای اسباب کشی

با سلام و احترام زنی که از همسر اول طلاق گرفته است و دوباره ازدواج کرده ایا از فرزند شوهر اول که فوت کرده سهم ارث میبرد

برادر متوفی با وجود پدر و مادر برای متوفی ارث نمیبرد .وصیت فقط تا یک سوم اموال نافذ است و سرایت آن به باقی اموال در صورتی است که سایر ورثه به نفع موصی له رضایت دهند پس در فرض سوال شما اگر پدر و مادر راضی نباشند یک سوم اموال در قالب وصیت و یک چهارم اموال (چون متوفی فرزند ندارد) به عنوان سهم ارث به همسر متوفی می رسد و باقی بین پدر و مادر تقسیم می شود.(پدر دو برابر مادر)

یک پیشنهاد دیگر این است که روی ظروف شکستنی نام آن را بنویسید تا در موقع اثاث کشی با احتیاط بیشتری حمل شود و اینکه هنگامی که به خانه جدیدتان رفتید با سرعت بیشتری بتوانید اثاثیه را جا به جا کنید.

به نظر من هزینه ساخت و مصالح را باید به برادرتان پرداخت کنید البته در صورتی که ساخت با رضایت ضمنی یا صریح شما بوده است و پس از این شما از همه اموال موجود سهم خواهید داشت.

سلام پدرم فوت شده و دارای ۴پسر و ۵دختر هست همسر ایشان قبلاً فوت شده پدرم دارای ۴۲۰میلیون پول در بانک و ۵۰۰۰متر زمین مسکونی و ۳۶۵۰متر زمین زراعی است ورثه برای تقسیم اموال به توافق نرسیده اند درصورتی که قانون اموال رو تقسیم کنه چه مدت طول میکشد و چه مقدار از اموال را قانون برمیدارد درضمن آیا راهی هست که دختر و پسر ارث برابر ببرند؟

سهم الارث پدر و مادر چقدر است ؟ سهم پدر و مادر از ارث در صورتی که متوفی خود فرزند داشته باشد یک ششم ماترک و در صورتی که فرزند نداشته باشد هر یک check here از پدر و مادر یک سوم به فرض می برد و مابقی پدر دو برابر مادر.

اگر وراث متوفی فقط دختر یا دختران باشد بدون وجود وارثی در طبقه اول مثل پدر و مادر، تمام ترکه به دختر یا دختران می رسد.

بعد از اینکه فردی فوت میکند رابطه وی با اموالش قطع می شود و به طور قهری و غیرارادی اموال و ماترک متوفی به ورثه تعلق می گیرد و به اصطلاح به ارث می رسد. ورثه و کسانی که ارث می برند به خویشاوندانی گفته می شود که از نزدیک ترین درجه و طبقه شروع می شوند و تا دور ترین درجات خویشاوندی مثل عموها و عمه ها و دایی ها و خاله ها و فرزندان آنها و فرزندان فرزندان آنها پیش می رود.نکته مهم اینکه وجود هر درجه از خویشاوندان، خویشاوندان بعد را از ارث محروم می کند و به تعبیر و اصطلاح حقوقی حاجب است.

در هر حال شما از تمامی اموالی که در زمان فوت پدرتان به نام او و تحت مالکیت او بوده است ارث خواهید برد.

اگر پدر شما زودتر از پدربزرگتان فوت کرده بود شما مشمول قاعده نمایندگی و جانشینی در ارث نمی شدید.

.مادر بزرگ بنده هم ۱سال پیش فوت شدند که فرزندان دختروپسرشان در قید حیات هستند.. اموال زیادی از این دایی مرحوم بجا مانده است..خواستم در مورد نحوه تقسیم سهم الارث ایشان میان همسر و ورثه این دو خواهر بنده را راهنمایی بفرمایید..

در تقسیم  پنج سدس (یک ششم) و یا دو ثلث (یک سوم) که از حصه اعمام (عمو و عمه ها) باقی می ماند بین اعمام ابوینی عمه ها و عموهای پدر و مادری) یا ابی (پدری) حصه ذکور (آقایان) دو برابر اناث (خانم ها) خواهد بود.

سهم فرزندان (دختر و پسر ) از ارث چقدر است ؟ فرزندان متوفی پس از محاسبه سهم همسر یا همسران متوفی (در صورت وجود) و پدر و مادر متوفی (در صورت وجود)، کل اموال را به نسبت پسر دو برابر دختر به ارث می برند.

و هر سال به بهانه تعمیر خونه ای که داخل ان با مادر زندگی میکنم تعدادی از وسایل خونه رو میبخشن به کسی.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *